miércoles, 7 de marzo de 2007

Nit de l'Esport

Èxit total a la “Nit de l’Esport de Sant Cugat”



El teatre Auditori ha acollit la “Nit de l’Esport de Sant Cugat”, on s’entreguen els “Premis Esport en Marxa”, que premien els millors esportistes i entitats de la ciutat de Sant Cugat. El gran guanyador de la nit ha estat l’esport femení ja que s’ha emportat la majoria dels guardons. Tres-centes cinquanta persones van ser el total de persones que van assistit al sopar-espectacle protagonitzat per esportistes i premsa local, i amenitzat per el Màgic Andreu i el grup de hip hop “Uniq”.

La gala, organitzada per Ràdio Sant Cugat, es va celebrar al Teatre Auditori de la ciutat i va comptar amb la presència de 350 persones, entre elles hi havia Lluís Recorder, alcalde de Sant Cugat, portaveus de les diferents forces polítiques de la ciutat i representants dels clubs i entitats esportives de la ciutat vallesana. L’alcalde Recoder comentava que aquesta primera “Nit de l’Esport de Sant Cugat” “ha estat magnífica, els més de 300 assistents han quedat molt satisfets”.

L’esdeveniment va servir per a fer el lliurament dels “Premis Esport en Marxa”, que enguany celebraven la seva desena edició. Es van entregar 9 guardons i el de millor esportista se’l va emportar Gina de Swert. La jugadora de rugbi ha estat enguany campiona de lliga i de la copa de la Reina amb l’INEF Barcelona, ha estat també campiona d’Espanya per Autonomies amb la selecció catalana i escollida millor esportista universitària.

Els altres vuit premis han anat a parar a l’equip femení del Club de Golf Sant Cugat com a millor equip sènior, a l’equip juvenil femení del Junior d’hoquei herba com a millor equip júnior, a Mati Heras per ser considerada la millor entrenadora, al Club Voleibol Sant Cugat com a millor direcció esportiva, a Maria Rosa Tamburini per la millor projecció exterior i a l’escola Maragall per la millor promoció de base. L’últim premi i un dels més emotius va ser per a Àlex Barberà, per tota la seva trajectòria presidint el Sant Cugat Esport de futbol.

A part dels premis, els assistents van poder gaudir d’un sopar i els espectacles d’en Màgic Andreu i el grup hip hop “Uniq”

No hay comentarios: